fbpx

Du har kunskaper och idéer som andra behöver.

I en informationsrik digital värld med kändisskvaller och dans-reels så är det extra utmanande att få andra att titta, lyssna, läsa och ta till sig dina kunskaper & idéer.

Tänk om du hade moderna metoder för hur du når fram och stenkoll på vad som får andra att lyssna. Så du kan paketera dina kunskaper utifrån det.

Jag är retorikkonsult & kunskapskreatör som hjälper dig nå ut med dina kunskaper & idéer

Här är några sätt som hjälper dig nå ut:

För ca 20 år sen började jag studera retorik och psykologi. Vilket ledde till en fil. kand i retorik och utbildning inom copywriting. 

Sedan har jag föreläst och utbildat 1000-tals personer i retorik och kommunikation. Bl.a. utbildat ledare i hur de kommunicerar tydligt, medarbetare i hur de skapar goda relationer och hur säljare blir mer övertygande.

Älskar att lära och utveckla andra (och även mig själv). Har även skapat mig en gedigen erfarenhet av att leka monsterkurragömma med mina två barn Theo och Svea.

Några av uppdragsgivarna

Nothing great was ever achieved without enthusiasm

Kommunicera är något som alla gör, både online och offline. Vilket innebär att alla också har åsikter om det.

Därför får du inte bara mina åsikter. Utan framförallt metoder som grundar sig i vetenskap.

Går det även att baka in glädje och entusiasm i det så är jag den första till att göra det. 

Något annat som ger mig glädje är dans i alla dess former. Discodans, lindy hop, hip hop, dans runt granen – egentligen all rörelse till musik får mig på bra humör. Men allra helst till en glad funkig låt som t.ex. “Uptown funk” 

"Du fick strålande recensioner av alla jag talade med. Både ditt sätt att nå ut till publiken och ditt budskap som var lätt att relatera till och ta till sig var mkt uppskattat!"
Kristoffer, ICA
"Du genomförde en av de bästa föreläsningar inom kommunikation som jag lyssnat till!"
Christina, Mace Speakers
"Du fick toppbetyg i utvärderingen alla fick fylla i i slutet av dagen. Alla var verkligen nöjda”
Sofia, Danderyds sjukhus
"Gabrielle var helt outstanding! Skicklig talare, engagerad, bra upplägg, tydligt budskap, strukturerat och väl tidsanpassat”
Margareta, Kunskapsdagarna
2600+

Se mer på YouTube

Förmedla ett Övertygande budskap med 5 steg

Ladda ner en enkel och tydlig guide där du får 5 avgörande steg som hjälper dig att paketera dina kunskaper mer övertygande.

Få även värdefulla tips till din inkorg 2-4 ggr/mån (videos, insikter, boktips) 🧡 Du kan självklart avsluta med ett klick.
Rulla till toppen