Om Gabrielle

Hej,

Jag är Gabrielle och lär ut psykologiska och retoriska metoder för hur du paketerar och förmedlar dina kunskaper och idéer till andra. Efter min fil. kand i retorik så valde jag att utbilda andra i det, eftersom jag märkte vilken positiv effekt det hade i mitt eget liv och mina relationer. Jag har nu utbildat tusentals människor i retorik och kommunikation.

Har du kunskaper som du vill nå ut med? Vill du att din publik ska lyssna, förstå värdet och ta till sig det du säger? Syftet med den här sidan är att hjälpa dig att hitta en strategi för hur du paketerar, digitaliserar och förmedlar dina kunskaper för att nå ut till fler.

Gabrielle-Salander

Men om du är ute efter tips och råd i hur du kan övertyga vem som helst om vad som helst - då är jag inte rätt person. Jag hjälper dig som vill hitta din publik som tilltalas av din unika personlighet, hur du förstärker ditt unika kommunikationssätt och tilltalar den publik som finner ett värde i dina kunskaper.

Om du är intresserad av att veta hur du når ut med dina kunskaper så kan du läsa mer om det i bloggen

Några uppdragsgivare

uppdragsgivare

Kommentarer från kunder

Tusen tack för ditt seminarium. Vi gjorde en anonym utvärdering efter våra 3 dagar och ditt seminarium fick toppbetyg. Bara superlativer!! Så du har en 10.”

Åsa Leonhardt
Folktandvården Västra Götaland

”Riktigt jävla bra!”

Linda Nilsson
Cws-boco

Din föreläsning togs mkt väl emot och du fick strålande recensioner av alla jag talade med. Både ditt sätt att nå ut till publiken och ditt budskap som var lätt att relatera till och ta till sig var mkt uppskattat

Kristoffer Widén
ICA

"Du genomförde en av de bästa föreläsningar inom kommunikation som jag lyssnat till!"

Christina Mace
Mace speakers

”Stort tack för din proffsiga och inspirerande föreläsning i torsdags, Gabrielle! Jag ser fram emot att lyssna på dig igen”

Susanne Björkman Ragnarson
Hyresnämnden

Tack för en suverän föreläsning – den var mycket uppskattad av alla

Therese Koroniadis
Swedbank

”Tack så mycket för dina föreläsningar i lördags! De var mycket uppskattade – flera personer har hört av sig speciellt för att påtala det – så ta åt dig ordentligt!”

Leena Lahti
Upplands väsby promotion

"Jag vill tacka för igår och berätta att du fick toppbetyg i utvärderingen alla fick fylla i i slutet av dagen. Alla var verkligen nöjda”

Sofia Widén
Danderyds Sjukhus

”Gabrielle var helt outstanding! Skicklig talare, engagerad, bra upplägg, tydligt budskap, strukturerat och väl tidsanpassat”

Margareta Andersson
Deltagare kunskapsdagarna

Några saker du kanske inte visste om mig...

  • Jag är född på glada 80-talet (närmare bestämt 1980)
  • Spenderar mycket tid med att leka tjuv och polis med mina barn Theo 6 år och Svea 4 år.
  • Älskar djupa psykologiska diskussioner med goda vänner - har en passion för att lära känna människors inre sidor som inte visas vid ett hiss-samtal.
  • Jag har en passion för dans i alla dess former. Discodans, Lindy hop, hip hop, dans runt granen - egentligen all rörelse till musik får mig på bra humör. Men allra helst till en glad funkig låt som t.ex. "Uptown funk".