Få inspiration

Föreläsningar

Modern retorik

Ta del av avgörande komponenter för hur du kommunicerar på ett tydligt och övertygande sätt. Ofta finns det ett glapp mellan hur vi tror att vi uppfattas och hur vi faktiskt uppfattas. Så ta del av retoriska metoder samt den senaste psykologiska researchen för att förstå den kommunikation som till stor del sker på ett omedvetet plan. Lär dig bl.a. psykologiska triggers för vad som skapar förtroende, hur vi når fram och undviker missförstånd, hur du kan hantera besvärliga människor och vad som skapar goda relationer.

Retoriksmart presentation

Vad gör du för intryck när du pratar inför andra? Är dina presentationer ostrukturerade? Är du rädd för att du ska komma av dig eller att publiken ska somna? Den här föreläsningen är för dig som förklarar, håller föredrag och lär ut något inför en grupp. Den bygger på beprövade metoder och verktyg baserat på retoriken och psykologin. Få konkreta idéer kring hur du att ta fram ett intressant innehåll som motiverar din publik till att vilja lyssna, behålla intresset samt se dig som en trovärdig och inspirerande presentatör! Se även webbkursen >>

Kommentarer från föreläsningar

Tusen tack för ditt seminarium. Vi gjorde en anonym utvärdering efter våra 3 dagar och ditt seminarium fick toppbetyg. Bara superlativer!! Så du har en 10.”

Åsa Leonhardt
Folktandvården Västra Götaland

”Riktigt jävla bra!”

Linda Nilsson
Cws-boco

Din föreläsning togs mkt väl emot och du fick strålande recensioner av alla jag talade med. Både ditt sätt att nå ut till publiken och ditt budskap som var lätt att relatera till och ta till sig var mkt uppskattat

Kristoffer Widén
ICA

"Du genomförde en av de bästa föreläsningar inom kommunikation som jag lyssnat till!"

Christina Mace
Mace speakers

”Stort tack för din proffsiga och inspirerande föreläsning i torsdags, Gabrielle! Jag ser fram emot att lyssna på dig igen”

Susanne Björkman Ragnarson
Hyresnämnden

Tack för en suverän föreläsning – den var mycket uppskattad av alla

Therese Koroniadis
Swedbank

”Tack så mycket för dina föreläsningar i lördags! De var mycket uppskattade – flera personer har hört av sig speciellt för att påtala det – så ta åt dig ordentligt!”

Leena Lahti
Upplands väsby promotion

"Jag vill tacka för igår och berätta att du fick toppbetyg i utvärderingen alla fick fylla i i slutet av dagen. Alla var verkligen nöjda”

Sofia Widén
Danderyds Sjukhus

”Gabrielle var helt outstanding! Skicklig talare, engagerad, bra upplägg, tydligt budskap, strukturerat och väl tidsanpassat”

Margareta Andersson
Deltagare kunskapsdagarna