Få inspiration

Föreläsningar

Retoriska & psykologiska triggers för hur du övertygar

Ta del av ett flertal retoriska och psykologiska triggers för vad som motiverar, påverkar och övertygar andra människor. Lär dig hur du kommunicerar övertygande på ett äkta, ärligt och empatiskt sätt så att alla känner sig nöjda med resultatet - och utan att vara för ”på”. Få retoriska metoder samt den senaste psykologiska researchen för att förstå den kommunikation som till stor del sker på ett omedvetet plan. Föreläsningen grundar sig på vetenskap och har sedan översatts till konkreta verktyg för hur du skapar förtroende och får andra att säga ”ja” till dina förslag och dina idéer.

Retoriksmart Presentation

Lär dig att förmedla dina kunskaper inför en grupp på ett autentiskt, tydligt och inspirerande sätt. Vad gör du för intryck när du talar inför andra? Är dina föredrag ostrukturerade? Är du rädd för att du ska komma av dig eller att publiken ska somna? Lär dig hantera din nervositet genom att bl.a. ta fram ett innehåll som får din publik att vilja lyssna. Den här föreläsningen är för dig som förklarar, håller föredrag och lär ut något inför en grupp. Den bygger på beprövade metoder och verktyg baserat på retoriken och psykologin.
Se även webbkursen Retoriksmart Presentation >>

Kommentarer från kunder

Tusen tack för ditt seminarium. Vi gjorde en anonym utvärdering efter våra 3 dagar och ditt seminarium fick toppbetyg. Bara superlativer!! Så du har en 10.”

Åsa Leonhardt
Folktandvården Västra Götaland

”Riktigt jävla bra!”

Linda Nilsson
Cws-boco

Din föreläsning togs mkt väl emot och du fick strålande recensioner av alla jag talade med. Både ditt sätt att nå ut till publiken och ditt budskap som var lätt att relatera till och ta till sig var mkt uppskattat

Kristoffer Widén
ICA

"Du genomförde en av de bästa föreläsningar inom kommunikation som jag lyssnat till!"

Christina Mace
Mace speakers

”Stort tack för din proffsiga och inspirerande föreläsning i torsdags, Gabrielle! Jag ser fram emot att lyssna på dig igen”

Susanne Björkman Ragnarson
Hyresnämnden

Tack för en suverän föreläsning – den var mycket uppskattad av alla

Therese Koroniadis
Swedbank

”Tack så mycket för dina föreläsningar i lördags! De var mycket uppskattade – flera personer har hört av sig speciellt för att påtala det – så ta åt dig ordentligt!”

Leena Lahti
Upplands väsby promotion

"Jag vill tacka för igår och berätta att du fick toppbetyg i utvärderingen alla fick fylla i i slutet av dagen. Alla var verkligen nöjda”

Sofia Widén
Danderyds Sjukhus

”Gabrielle var helt outstanding! Skicklig talare, engagerad, bra upplägg, tydligt budskap, strukturerat och väl tidsanpassat”

Margareta Andersson
Deltagare kunskapsdagarna