fbpx

Inspirerande

Föreläsningar

Modern retorik & positiv påverkan

Hur gör du andra öppna för dina idéer? Hur skapar du en stämning som gör det lätt för andra att utvecklas och lära sig? Även fast dina ord och dina ickeverbala signaler yttrar sig omedvetet och subtilt så kan det ändå ha en stor inverkan på hur andra mår och presterar. Föreläsningen grundar sig på vetenskap och har sedan översatts till konkreta verktyg där du lär dig förstå den kommunikation som till stor del sker på ett omedvetet plan. I syfte att stärka relationer, påverka deras prestationer och välmående på bästa sätt

5/5
"Din föreläsning togs mkt väl emot och du fick strålande recensioner av alla jag talade med. Både ditt sätt att nå ut till publiken och ditt budskap som var lätt att relatera till och ta till sig var mkt uppskattat”
Kristoffer, ICA
5/5
”Tack för en jättebra föreläsning, det var precis den inspiration våra administratörer/intendenter behövde. Alla var superglada efter ditt pass!”
Desirée, Täby Kommun
5/5
”Jag vill tacka för igår och berätta att du fick toppbetyg i utvärderingen alla fick fylla i i slutet av dagen. Alla var verkligen nöjda"
Sofia, Danderyds Sjukhus
5/5
”Riktigt jävla bra!”
Linda, Cws-boco
5/5
”Stort tack för din proffsiga och inspirerande föreläsning i torsdags, Gabrielle! Jag ser fram emot att lyssna på dig igen"
Susanne, Hyresnämnden
5/5
"Tack för en suverän föreläsning – den var mycket uppskattad av alla”
Therese, Swedbank
5/5
”Tack så mycket för dina föreläsningar i lördags! De var mycket uppskattade – flera personer har hört av sig speciellt för att påtala det – så ta åt dig ordentligt!”
Leena, Upplands Väsby Promotion
5/5
"Du genomförde en av de bästa föreläsningar inom kommunikation som jag lyssnat till!"
Christina, Mace Speakers
5/5
”Tusen tack för ditt seminarium. Vi gjorde en anonym utvärdering efter våra 3 dagar och ditt seminarium fick toppbetyg. Bara superlativer!! Så du har en 10”
Åsa, Folktandvården