fbpx

Nytt webbinarium

5 retoriska hemligheter för hur du får andra att lyssna på dig och dina kunskaper

I det här webbinariet

FÅR DU LÄRA DIG

1

Psykologin bakom förtroende

Vi lyssnar på människor vi känner förtroende för. Lär dig de två avgörande komponenterna som avgör om vi får förtroende för någon.

2

Den omedvetna kommunikationen

Hur du är och hur du uppfattas kan skilja sig. Lär dig några enkla verbala och icke-verbala medel som påverkar hur du uppfattas på ett positivt sätt.

3

Att tro på sig själv

När du tror på dig själv och det du säger så har du lättare för att få andra att göra det. Men tänk om du inte tror på dig själv? I webbinariet går jag in på hur du kan börja göra det.

"Du höll en av de bästa föreläsningarna
inom kommunikation jag hört"

Christina Mace

Vill du dela med dig av dina kunskaper eller vill du behålla dom för dig själv?

Funderar du över hur du uppfattas av andra? Får du andra att lyssna på dig och se dig som en auktoritet inom ditt område? Vet du inte hur du ska presentera dig själv? Du vet att du har kunskaper och idéer som andra behöver.

Anmäl dig till webbinariet för att lära dig psykologin bakom vad som gör att du uppfattas som en auktoritet och får andra att lyssna på dig och dina kunskaper.

En personlig inbjudan till dig...

Efter min fil. kand. i retorik, psykologistudier, kurser inom mental träning, marknadsföring och försäljning, så ska du få ta del av de vanligaste retoriska misstagen många gör och hur du undviker dom. Jag har föreläst för 1000-tals personer inom retorik, så det är fantastiskt att kunna få förmedla kunskaperna i form av ett webbinarium.

I webbinariet går vi in på vilka komponenter du behöver tänka på för att förmedla dina kunskaper på ett övertygande sätt som får andra att lyssna.

Rulla till toppen