fbpx

WEBBKURS

Ditt Digitala Kroppsspråk

Psykologin om vilket intryck du ger online och hur du påverkar det. Genom att använda hemligheterna bakom Digitalt Kroppsspråk.

Du sänder ut signaler genom dina bilder och videos, hur du formulerar dig i sociala medier, placering av bilder och text och ditt val av färger etc. Så oavsett om det gäller dina mail eller din “om mig”-sida. Så ger du ett intryck utifrån ditt digitala kroppsspråk.

Har andra skapat sig en felaktig uppfattning av dig? Har de missuppfattat tonen i dina texter? Stämmer ditt digitala intryck överens med den du verkligen är?

Vi förlitar sig på kroppsspråket när vi skapar kontakt och bygger förtroende. Men hur blir det när vi kommunicerar mycket digitalt? Vad händer med de traditionella kroppsspråk signalerna?

Människor bestämmer sig snabbt för om de gillar dig och litar på dig - innan de ens tagit del av det du har att säga. Och eftersom du är en person som andra gillar och lita på i verkligheten - då vill du att ditt digitala intryck ska stämma överens med din rätta personlighet och kompetens.

I webbkursen Ditt Digitala Kroppsspråk, får du den senaste researchen för att lära dig ta kontroll det.

Laptop1

Efter webbkursen kommer du:

Du blir medveten om psykologin bakom ditt digitala intryck & hur du själv kan optimera det

Hur du undviker vanliga misstag som påverkar hur andra uppfattar dig.

Minska din digitala stress över att tolka vad människor säger och menar.

Hur du får fler att få förtroende för dig och så att det du kommunicerar ut stämmer överens med den du är.

Vad du får lära dig

Exempel på innehåll:

  • Lär dig se vilka omedvetna mikrouttryck du sänder ut via mikrouttryck i dina bilder och videos. Och hur det kan ge en felaktig uppfattning av dig. Samt hur du avläser andra utifrån det.
  • Personlighetspsykologi - hur du uppfattas online. Och skapa en "psykologisk profil" av andra utifrån hur de uttrycker sig.
  • Hur du formulerar dig för att undvika missförstånd.
  • Psykologin bakom dina val av färger.
  • Hur du rättar till de vanligaste misstagen vi gör med vårt kroppsspråk på bilder, som kan ta död på förtroende och sympati - och hur du enkelt fixar det.
  • Ta kontroll över ditt digitala intryck, istället för att låta andra människor själva hitta på vem du är och vad du kan.
  • Vad som skapar förtroende på video. Hur du håller tittarna klistrade vid dina videor genom att använda specifikt digitalt kroppsspråk - och vad du ska göra under de första sekunderna av din video. 
  • Grunderna i vad människor uppmärksammar på en hemsida. Hur du använder digitalt kroppsspråk för att vägleda dina besökarna på ett tydligare sätt.
  • Förstå hur vi människor avläser kroppsspråk på olika sätt. Så lär dig hur du kan anpassa det efter din målgrupp.
MockupMobilDDK

Webbkurs

Ditt Digitala Kroppsspråk

Hur du läser av andra och påverkar hur du uppfattas digitalt

Webbkurs (på video), där du loggar in på en kurslpattform för att få tillgång till all utbildning.

Livslång tillgång

Tillgång på alla enheter (mobil, läsplatta, dator + app)

Få information om när kursen öppnar

Rulla till toppen