fbpx

Din Digitala Plattform

Paketera och förmedla dina kunskaper, tjänster och idéer – gör skillnad för fler

För dig som ännu inte har skapat en webbsida som förmedlar vem du är och vad du erbjuder - på ett tydligt och övertygande sätt.

Din webbsida är ditt ansikte utåt. Men det är ju en del att skapa – startsida, om mig-sida, landningssidor, videos, blogg osv.

Så om det fanns enkla sätt för hur du paketerar det du erbjuder – där du slipper teknikfrustration, timmar stirrandes på tomma sidor eller klistra in någon AI-genererad text som ändå inte låter som du, skulle du då fokusera mer på dina webbsida? 

Även om du läst många böcker inom copywriting så har du kanske inte kunnat använda det – eftersom du inte har ett tydligt system att följa. Ovanpå det är det webbhotell, pop-ups, landningssidor, e-post, sidbyggare, digitala produkter – vad är de bästa alternativen för dina behov?

Tänk dig istället att du om en vecka har en hemsida som du stolt hänvisar andra till. En som visar och låter 100% som du. Som förmedlar dina kunskaper, tjänster och expertis på ett tydligt och övertygande sätt. Där du dessutom inte är beroende av en extern copywriter, programmerare – eller designer. Utan du har full kontroll över innehållet.

Introducerar

Din Digitala Plattform

Vad som ingår i kursen:

Vad som ingår i kursen

  • Handlingsorienterade videos som snabbt går igenom hur du paketerar ditt budskap.
  • Direkt feedback och konkreta exempel. 
  • Digital Workbook – Där du direkt (digitalt) kan fylla i det du behöver för att skapa ditt innehåll.
  • Pengarna tillbaka garanti – testa allt under 7 dagar, riskfritt.
innehåll

Vad du får lära dig

MODUL 1

Din Startsida

Din första sida står för ca 50% av besöken. Det är oftast det första människor ser – så hur gör du ett bra första intryck? Få grundelement för hur du strukturerar din start-sida och positionerar dig själv. Lär dig hur du definierar vem du vill nå och exakt vad du behöver veta om dem innan du skriver ett ord.

MODUL 2

Om mig/oss sidan

Din “Om mig/oss” sida är en av de mest lästa sidorna. Få en enkel mall att utgå ifrån utan att blanda in irrelavanta detaljer. Lär dig bl.a. hur du skapar förtroende, förklarar vad som gör dig unik samt hur du väver in dina/era värderingar och undviker det traditionella sättet (som läsarna vanligtvis skummar över).

MODUL 3

Landningssidor

Hur du kommunicerar ditt erbjudande beror på vem du riktar dig till så lär dig göra rätt research. Få psykologiska komponenter för hur du formulerar ditt erbjudande på ett övertygande sätt. Lär dig även mäta dina resultat för att förstå vad som funkar och inte. Samt kvaliteten på den trafik som kommer och hur du använder det för att optimera text, design och strategi.

MODUL 4

Blogg - SEO

Content är ett av de bästa sätten att etablera dig/er som en expert inom ditt område och visa vad du kan. Så lär dig skapa intressant och värdefullt innehåll – både för Google (SEO) men framförallt för dina ideala besökare. Förstå hur sökmotorer fungerar för att sökoptimera ditt innehåll och driva organisk trafik till din webbsida

#BONUS 1

Ditt Digitala Kroppsspråk

Du gör ett digitalt intryck, vare sig du vill det eller inte. Du sänder ut signaler genom bl.a. uttrycket i dina bilder, hur du formulerar dig, placering av bilder och text, ditt val av färger och i dina videos. Det påverkar hur du uppfattas. Så få den senaste researchen för att ta kontroll över ditt digitala intryck.

#BONUS 2

Skapa Webbsida i WordPress

Lär dig skapa en hemsida med en steg-för-steg-plan som guidar dig genom WordPress-djungeln. Så du slipper extra utgifter för plattformar och sidbyggare som du inte ens har full kontroll över. Lär dig bl.a. använda sidbyggaren Elementor, koppla ihop med din e-postleverantör, skapa pop-ups och landningssidor. 

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Självklart vill vi att du ska vara nöjd! Så därför har du 7 dagar-pengarna-tillbaka-garanti. Det innebär att du har 7 dagar på dig att avgöra om kursen är något för dig. Om du under den perioden inte känner dig nöjd med innehållet så får du pengarna tillbaka.

Det enda du behöver göra är att maila oss (senast 7 dagar efter köp av kurs) och berätta vad du inte var nöjd med. Sedan får du direkt pengarna tillbaka.

Ställ dig på väntelistan och under tiden

Få Gratis Checklista för Hemsidan

Vad du kan skriva på de viktigaste sidorna

Fyll i förnamn och email

Rulla till toppen