fbpx

Om Gabrielle

Hej,

Det är jag som är Gabrielle. Syftet med den här sidan är att ge dig psykologiska och retoriska metoder för hur du paketerar och förmedlar dina kunskaper och idéer till andra.

Jag har en fil. kand i retorik, är akademiskt utbildad inom psykologi samt är certifierad inom NLP (neuro lingvistisk programmering) och mental träning. Jag har valt att utbilda och lära ut de här metoderna till andra eftersom jag märkte vilken positiv effekt de hade på mitt eget liv och människor i min omgivning. Jag har nu utbildat tusentals människor i retorik och kommunikation.

Har du kunskaper som du vill nå ut med? Vill du att din publik ska lyssna, förstå värdet och ta till sig det du säger? Om du är intresserad av att veta hur du når ut med dina kunskaper så kan du läsa mer om det i bloggen >>

Gabrielle-Salander

Men om du är ute efter tips och råd i hur du kan övertyga och nå ut till vem som helst om vad som helst - då är jag inte rätt person. Jag hjälper dig som vill hitta din publik som tilltalas av din unika personlighet, hur du förstärker ditt unika kommunikationssätt och tilltalar den publik som finner ett värde i dina kunskaper.

Några uppdragsgivare

uppdragsgivare

Några saker du kanske inte visste om mig...

  • Jag är född på glada 80-talet (närmare bestämt 1980)
  • Spenderar mycket tid med att leka tjuv och polis med mina barn Theo och Svea.
  • Älskar djupa psykologiska diskussioner med goda vänner - har en passion för att lära känna människors inre sidor som inte visas vid ett hiss-samtal.
  • Jag har en passion för dans i alla dess former. Discodans, Lindy hop, hip hop, dans runt granen - egentligen all rörelse till musik får mig på bra humör. Men allra helst till en glad funkig låt som t.ex. "Uptown funk".
Scroll to Top