fbpx

Om Gabrielle

Hej,

Det är jag som är Gabrielle. Syftet med den här sidan är att ge dig psykologiska och retoriska metoder för hur du når ut med dina kunskaper och idéer till andra. Samt hur du skapar större engagemang och påverkar andra människors prestationer och känslor på ett positivt sätt.

Jag har en fil. kand i retorik, är akademiskt utbildad inom psykologi samt är certifierad inom NLP (neuro lingvistisk programmering). Jag har valt att utbilda och lära ut de här metoderna till andra eftersom jag märkte vilken positiv effekt de hade på mitt eget liv och människor i min omgivning. Jag har nu utbildat tusentals människor i retorik och kommunikationspsykologi.

Har du kunskaper som du vill nå ut med? Vill du skapa större engagemang? Då kan du läsa mer om det i bloggen >>

Gabrielle-Salander

Några saker du kanske inte visste om mig...

  • Jag är född på glada 80-talet (närmare bestämt 1980)
  • Spenderar mycket tid med att leka "blinda bocken" med mina barn Theo och Svea.
  • Älskar djupa psykologiska diskussioner med goda vänner - har en passion för att lära känna människors inre sidor som inte visas vid ett hiss-samtal.
  • Jag har en passion för dans i alla dess former. Discodans, lindy hop, hip hop, dans runt granen - egentligen all rörelse till musik får mig på bra humör. Men allra helst till en glad funkig låt som t.ex. "Uptown funk".

Några uppdragsgivare

uppdragsgivare
Scroll to Top